≡ Menu

Lektoriranje

Lektoriranje diplomskih nalog

Kaj je lektoriranje?

Lektoriranje je strokovna veščina pregledovanja besedila, ki jo v Sloveniji izvajajo profesorji slovenskega jezika oziroma diplomirani slovenisti, z eno besedo lektorji.

Hiter življenjski ritem, ki nam ga narekuje današnji svet le redko ponudi priložnost za oddih, zato sta čas in kakovost pogosto najbolj iskani vrednoti.

Tega se dobro zavedamo tudi v Lektorsko-prevajalski agenciji LPI.si, kjer naš čas posvetimo Vam in poskrbimo, da ste deležni profesionalnih, kakovostnih, hitrih in zanesljivih storitev. Tu smo zato, da prisluhnemo Vašim željam in jih pomagamo uresničiti.

Zakaj izbrati prav nas?

Ponosni smo, da se lahko pohvalimo s kakovostnimi storitvami in hitro odzivnostjo, saj smo Vam na voljo vse dni v tednu, ob vsakemčasu. Pri svojem delu upoštevamo Vaše želje ter se trudimo, da so izpolnjene v najkrajšem možnem času, poleg tega pa Vam za opravljene storitve izdamo tudi ustrezna potrdila.

Pomembno nam je zadovoljstvo naših strank, zato opravljanje storitev zaupamo le visoko usposobljenim lektorjem z univerzitetno ali višjo izobrazbo, ki pregled dokumenta opravijo v roku 1-3 dni, odvisno od dogovora.

Postopek naročila lektoriranja

Sodelovanje z nami je hitro in enostavno. Dokument, ki ga želite dati v lekturo, pošljete na naš spletni naslov info@lpi.si, mi pa Vam v najkrajšem možnem času zanj pošljemo ponudbo. Ob prejemu Vaše potrditve ponudbe, gre poslani dokument v lekturo in po opravljeni storitvi Vam ga po elektronski pošti pošljemo nazaj.

Zaradi lažjega sledenja popravkom priporočamo, da je poslano besedilo napisano v programu Word ali Open Office, sprejemamo pa tudi besedila shranjena v formatu pdf.

V primeru, da lekturo besedila potrebujete v zelo kratkem času, smo Vam na voljo tudi na telefonski številki 040/128-543.

Vzemite si torej trenutek zase in se znebite nepotrebnih skrbi ter še danes pošljite Vaše zapisane zamisli v pregled našim strokovnjakom na spletni naslov info@lpi.si ali pokličite številko 040/128-543!