≡ Menu

Poceni apartmaji na Hrvaškem

Že imate apartma na Hrvaškem za letošnje poletje? V kateri kraj na Hrvaškem se boste odpravili?

Cela Hrvaška ponuja zelo veliko število apartmajev in veliko krat lahko dobimo zelo ugodno ceno za najem apartmaja, tudi po tem, ko smo že mislili, da so vsi zanimivi že zasedeni in da nikakor ne bomo dobili kakšne ugodne ponudbe privat apartmaja ali kakšne druge oblike prenočišča, ki je v okviru naših zmožnosti.

Seveda pa cena za najem apartmaja nekoliko odvisna v kateri del Hrvaške se odpravljate. V popularnih krajih, kamor se na veliko odpravijo tudi Italijani in Nemci, ki imajo nekoliko več denarja ni cena apartmaja višja zaradi njih, ampak, ker jih je že zelo veliko zasedenih in se cena preostalim zaradi tega nekoliko poviša. Tudi standard in ponudba v teh krajih je običajno boljša, tako da za svoj denar dobite tudi nekoliko boljši apartma, kot ste ga mogoče vajeni.

Ker pa kljub temu ni potrebe, da bi plačevali preveč za letošnji dopust na Hrvaškem, lahko preverite tudi ponudbo preko spleta in si s pomočjo iskalnikov pomagate do rezervacije. Zanimivi in poceni apartmaji na Hrvaškem so lahko v vsakem kraju in mnogo izmed njih najdete tudi na strani apartmajiHrvaška.com. Tam najdete ponudbo po otokih in posamezneih večjih krajih.

V kolikor pa bi vas zanimal kakšen apartma na kakšnem manjšem otoku ali kraju, ki ni omenjen na strani, pa lahko uporabite iskalnik in vpišete željen kraj na Hrvaškem in zelo enostavno preverite celotni ponudbo prenočišč v njem in njegovi okolici.

Kateri so tisti kriteriji, ki so za vas najbolj pomembni pri najemu apartmaja na Hrvaškem. Za večino je to oddaljenost od morja, saj je zelo priporočljivo, da ne rabimo hoditi do morja daleč oz. da se moramo do tja celo voziti. Saj je res, da se je včasih dobro tudi peljati, če želimo obiskati kakšno drugo plažo ali kaj podobnega, ormalno pa je vredu, če je apartma čim bližje morju.

Tudi ostale stvari so zelo pomembne, da so blizu apartmaja. Predvsem kakšna trgovina, manjši bar ali restavracija, kjer dobimo kakšen sladoled in še kaj drugega. Na drugi strani pa je tudi bližina mesta oz. starega dela mesta, ki ga najdemo v toliko krajih na Hrvaškem nekje blizu, saj se tako odpravimo na pohod po starih ulicah in promenadi.

Preverite  poceni apartmaje na Hrvaškem na zgoraj omenjeni strani in zagotovo boste našli nekaj za sebe. Tudi če potrebujete last minute apartma.